Zafer Kupası İzmir Egezade Kültür ve Sanat Gençlik Spor Kulübü'nün!

Büyük Taaruz'un 100'üncü yılı nedeniyle düzenlenen Halk Oyunları Kulüpler Arası Büyükler Kategorisi Türkiye Finali Zafer Kupası finalinde İzmir Egezade Kültür ve Sanat Gençlik Spor Kulübü kupayı aldı.

Düzenlemeli Dal kategorisinde kıyasıya yarışan ekipler kıyasıya mücadele etti. 

Büyükler Kategorisi Türkiye Finali Zafer Kupası'nı alarak adını zirveye yazdıran İzmir Egezade Kültür ve Sanat Gençlik Spor Kulübü üyeleri Türkiye'nin farklı illerinden 14 kulübü geride bıraktı.

Kulüpler, "geleneksel düzenlemesiz dal" ve "geleneksel düzenlemeli dal" kategorilerinde yarışırken yapılan puanlama sonucunda İzmir Egezade Kültür ve Sanat Gençlik Spor Kulübü birinci, Kars Dore Gençlik Spor Kulübü ikinci ve Kocaeli Folklor Gençlik ve Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Büyük Birlik Partisi Buca İlçe Başkanı ve aynı zamanda İzmir Egezade Kültür ve Sanat Gençlik Spor Kulübü başkan yardımcısı olan Mehmet Turan, Zafer Kupa'sını alan ekibe teşekkür ederek, "Böylesi anlamlı bir günde bizlere Zafer Kupa'sını kazandıran ekibimize tüm kalbimizle teşekkür ediyorum. Türk kültürünü yaşatma ve gelecek kuşaklara aktarma adına faaliyet sürdüren kulübümüze destek olanlara bu başarıyı hediye ediyoruz." dedi.

İzmir Egezade Kültür ve Sanat Gençlik Spor Kulübü Mehmet Turan