Prof. Dr. Dilek Takımcı

İzmir Yeşilay Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. İzmir Yeşilay Başkanlık Görevini Necmeddin Gülak'dan devralan Prof. Dr. Dilek Takımcı, basın kuruluşlarından destek istedi.

İş İnsanı Ümit Ülkü’nün divan başkanlığı yaptığı İzmir Yeşilay Şubesi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısından sonra İzmir Yeşilay Başkanlık Görevini Sayın Necmeddin Gülak’dan devralan Prof. Dr. Dilek Takımcı,  Yeni görevinde basınının önemini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''İzmir’imize bağımlılıkla ve en önemlisi bağımlılığı önlemede etkin hizmet etmemizde siz kıymetli basın kuruluşlarının desteği çok önemlidir. Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM) tütün ürünleri, alkol, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı alanında tedavi ve rehabilitasyon konusunda bireyler ve yakınlarına ücretsiz olarak sosyal destek vermektedir. Bornova ve Buca’da olmak üzere iki Danışmanlık merkezimiz bulunmaktadır.

İzmir Yeşilay Şubesi Olarak yürüteceğimiz farklı yaş gurupları için hazırladığımız eğitim programları, etkinlikler, kültür sanat faaliyetleri ile İzmir’de etkin bir kampanya yürütmeyi hedefliyoruz. İzmir Yeşilay olarak Yeşilay’ın temelinde merhamet, sevgi ve sorumluluk barındıran misyon ve vizyonu bize yol gösterici ışık olacaktır. İzmir’de bir sefeberlik bilinciyle insanlarımızın bağımlılığın tehlikeli dünyasında kaybolmalarını önlemek ve sağlıklı bir gelecek temel gayemizdir. Gönül verdiğimiz ve bu gaye ile çıktımız hayırlı yolda sizlerin paydaş olarak desteğinize ihtiyaç büyüktür ve destek vereceğinize inancım tamdır.''

yeşilay bağımlı basın dilek takımcı takımcı