TİMBİR ve BHA'dan İzmir Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi'ne ziyaret

TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Said ile BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar'ı, Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Hakan Kandemir ile Genel Yayın Yönetmeni Tunç Erciyas karşıladı. Yayıncılık faaliyetleri hakkında bilgi veren Kandemir, TİMBİR ve BHA ile işbirliği içerisinde olmayı arzu ettiklerini söyledi. TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Said ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi...

TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Said ile BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar’ı, Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Hakan Kandemir ile Genel Yayın Yönetmeni Tunç Erciyas karşıladı. Yayıncılık faaliyetleri hakkında bilgi veren Kandemir, TİMBİR ve BHA ile işbirliği içerisinde olmayı arzu ettiklerini söyledi.

TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Said ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan TİMBİR’in internet medyası alanında önemli projeler ve çalışmalar yürüttüğünü belirterek işbirliklerine açık olduklarını kaydetti.

BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar da ajansın 81 il ve 23 ülkede haber koordinasyonu sağlayarak Türkiye’nin önemli bir haber ağı olduğuna dikkat çekti. İnternet medyasına içerik desteği sağladıklarını vurgulayan Kaçar, Son Mühür Gazetesi ve internet haber sitesi ile birlikte çalışmaktan dolayı mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Hakan Kandemir ziyaretlerinden dolayı Said ve Kaçar’a teşekkür etti.