Sivas'ta Sanayici TUSAŞ iş birliği konuşuldu

Sivas'ta Sanayici TUSAŞ iş birliği konuşuldu Hakan BAKAR/SİVAS-BHA Toplantıya, STSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mutlu Türkoğlu, TUSAŞ İHA Alt Sistem Geliştirme ve Yerlileştirme Müdürü Hüseyin Çelik, Özel Projeler Mühendislik Müdürü İbrahim Şen ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldı. STSO Başkan Vekili Mutlu Türkoğlu, TUSAŞ ile yapılacak iş birliklerinin Sivas sanayisini daha da güçlendireceğini söyledi. TUSAŞ yetkilileri...

Sivas’ta Sanayici TUSAŞ iş birliği konuşuldu

Hakan BAKAR/SİVAS-BHA

Toplantıya, STSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mutlu Türkoğlu, TUSAŞ İHA Alt Sistem Geliştirme ve Yerlileştirme Müdürü Hüseyin Çelik, Özel Projeler Mühendislik Müdürü İbrahim Şen ve sanayi kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

STSO Başkan Vekili Mutlu Türkoğlu, TUSAŞ ile yapılacak iş birliklerinin Sivas sanayisini daha da güçlendireceğini söyledi.

TUSAŞ yetkilileri ise, TUSAŞ ile iş birliğine giderek savunma sanayisi üretimine katkıda bulunabilecek firmaların, kümelenme için projeler geliştirmesi gerektiğini belirtti ve Sivaslı sanayicinin bu alana yatırım yapmasını tavsiye etti.