Sivasspor, Süper Lig'de Antalyaspor'a konuk oluyor

Bilal ÇAKMAK / Sivas – BHA Sivasspor, Süper Lig'de Antalyaspor'a konuk oluyor Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başlayan Sivasspor, bugün ki idmanla maçın hazırlıklarını tamamlayıp Antalya'ya yolculuk edecek. Ligde son olarak evinde Gaziantep FK'yi ağırlayan ve sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılan Uygun ve öğrencileri, Antalya deplasmanında galip gelip ligde 2 maç...

Bilal ÇAKMAK / Sivas – BHA

Sivasspor, Süper Lig’de Antalyaspor’a konuk oluyor

Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başlayan Sivasspor, bugün ki idmanla maçın hazırlıklarını tamamlayıp Antalya’ya yolculuk edecek. Ligde son olarak evinde Gaziantep FK’yi ağırlayan ve sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılan Uygun ve öğrencileri, Antalya deplasmanında galip gelip ligde 2 maç sonra 3 puan almak istiyor.

Ev sahibi Antalyaspor ise ligde son olarak Konyaspor’a konuk oldu ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Sergen Yalçın yönetiminde ev sahibi Antalyaspor, Süper Lig’de 7 galibiyet, 9 beraberlike 30 puanda 7. sırada yer alıyor. Konuk Sivasspor ise Süper Lig’de 26 puanla 11. sırada yer alıyor.

Antalyaspor-Sivasspor maçı nerede, ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig’in 22. haftasında Antalyaspor, evinde Sivasspor’u konuk edecek. Karşılaşma 24 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Maçın hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından Süper Lig’in 22. haftasında görev alacak hakemler belli oldu. Antalyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak maçta Turgut Doman düdük çalacak. Doman’ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Hakan karabalcık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Raşit Yorgancılar olacak.