Özel eğitimcilerden "Hayırlı olsun" ziyareti

Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu (ÖÖEDF) İzmir İl Başkanı Güner Karacasu ve yönetim kurulu üyeleri Büyük Birlik Partisi (BBP) Buca İlçe Başkanı Mehmet Turan'ı makamında ziyaret etti.

 

 

2019 yılında kurulan, alanında faaliyet gösteren kurumlardan oluşan ve sektörü temsil eden branşında en büyük toplum kuruluşu olan ÖÖEDF İzmir il yönetim kurulu üyeleri kendisi de bir eğitimci olan BBP Buca İlçe Başkanı Mehmet Turan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Göreve geleli kısa bir süre olmasına rağmen eğitim ve sağlık alanında ses getiren etkinliklere imza atan BBP Buca İlçe Başkanı Mehmet Turan'ı ziyaret eden federasyon üyeleri çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Siyasi arenada eğitimcilerin sesi olmayı hedeflediklerini söyleyen BBP'li Mehmet Turan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Ben de bir eğitimciyim. Hem eğitim konusunda eksiklerimizi, sorunları ve çözüm yollarını biliyorum. Hem de özel eğitimcilerin yaşadığı zorluklar hakkında bizzat bilgi sahibiyim. Bu konuda gerek BBP İzmir İl Başkanımız Erdem Öksüz gerekse BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici ile istişare içinde olacağız. Sorunların doğru teşhisi ve pratik çözüm yollarını istişarelerimizde vurgulayacağız. Bizlerden desteğini esirgemeyen ÖÖEDF yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. El ele milletimize en iyi hizmeti sunmanın yollarını arayacağız." diye konuştu.

ÖÖEDF Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Mehmet Turan BBP Buca