Meteoroloji uyardı; 9 ilde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji uyardı; 9 ilde sağanak yağış bekleniyor Meterololji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı açıklamada; İstanbul, Bursa, Yalova, Bilecik'in güneyi, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Düzce ve Bolu'da kuvvetli yağışlarla birlikte su baskını, ulaşımda aksamalar, yükseklerde buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı. Bin metre rakım ve üzerinde yağmurun şiddetli kar yağışına dönüşebileceği aktaran...

Meteoroloji uyardı; 9 ilde sağanak yağış bekleniyor

Meterololji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) yaptığı açıklamada; İstanbul, Bursa, Yalova, Bilecik’in güneyi, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Düzce ve Bolu’da kuvvetli yağışlarla birlikte su baskını, ulaşımda aksamalar, yükseklerde buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Bin metre rakım ve üzerinde yağmurun şiddetli kar yağışına dönüşebileceği aktaran MGM, “Doğu Karadeniz’in yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadelerine yer verdi.