"Gençliğin sesi ve nefesi en büyük gücümüz"

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye'nin genç milletvekili Zehra Nur Aydemir ile birlikte partisinin Konak Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği, 'Gençlik Aşkıyla İzmir' buluşmasına katıldı. Yerel seçim takvimini gençliğin enerjisi ve heyecanı ile geriye sardığını Çankırı; 'Gençler tüm yolculukların en önemli hüneridir. Hayallerinizin vizyonumuz daha da genişliyor.' dedi

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, yerel seçim atmosferinde sahada proje bazlı mesaisine devam ediyor. Çankırı gününün ilk program partisinin başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılması sağlandı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda teşkilatın tam hazır kadrosunun bulunduğu görülürken, toplantıdan “AK Belediyecilik ile tanıştırmaya karar verdik” mesajı çıktı.

Ayrıca Çankaya Katlı Otoparkı bünyesinde faaliyet gösteren esnafın ziyaretini gerçekleştiren Çankırı, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alternatif yer gösterilmeden yıkım haberleri ile protesto gelen otoparkın akıbetine devam ediyor, “Sizlere yeni bir alanı işaretleyerek durmayı göstermeyi bize yakışmaz. Umarım 1 Nisan sabahı Konak'ta kollar sıvandıktan sonra SOS veren tüm alanlarda zorda bırakmaktan yerinde çözeceğiz.” diye konuştu.

 

“Çözüm meslek liselerinde”

Çankırı 821 üye sayısıyla İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası (İLGEO)'da başkan ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Yeme - içme görüşme sektöründe ara eleman eksiğine dikkat edilerek kalifiye eleman yetiştiren eğitim kuralları olarak meslek liselerinin önemi vurgulandı. Çankırı, “Konak gibi sirkülasyonun yoğun olduğu bölgede ara eleman eksiğini bu alanda eğitimini tamamlamış kulvarlardan sağlarz. İşin ehlisi, içinde olduğu vakit veriminin artısını görmek çok daha konforlu.” dedi.

 

“Atatürk herkesin kırmızı çizgisidir”

Programına Atatürkçü Düşünce Derneği Konak Şubesi'ni ziyaret ederek devam eden Çankırı'ya gerçekleştirilen ziyaretten dolayı dernek üyeleri tarafından teşekkür edildi. Atatürk'ün herkesin kırmızı çizgisinde olduğunu Çankırı burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sayesinde bizim temsil hakkıyla bugün milletvekili oldum. Bu görev beraberindeki bana Cumhuriyet devletlerinin ilk ve tek kadın Meclis İdare Amirliği görevini yürütüyordu. Bu çok gurur verici. Atatürk'ün ilkesi ve inkılaplarını yerine getiren evlatları olarak da bugün buradayız. Çünkü Atatürk herkesin kırmızı çizgisidir. Hassasiyetimizi akıl dışını aydınlatmalar üzerinden gölgelemesinler. Atatürk hepimizin Atatürk'üdür.”

 

“Bizim kız” Karşılaşması

Temasları kapsamında İzmir Mardinliler Federasyonu'nu da ziyaret eden Konak Adayı Çankırı, hemşehrileri tarafından 'bizim kız' söylemi ile karşılandı. Coşkulu düzenlemen sık sık 'Yaparsa Ceyda Başkan yapar' sloganıyla kırılan buluşmada Çankırı, ilçedeki tüm hemşehri dernekleri ile 'Birlikten kuvvet doğar' paydasında buluştuklarında buluşmak üzere kura çekildi.

 

İlk oy Ceyda Başkana

Günün sürpriz ziyareti ise Hilal Mahallesi'nde ikamet eden Döven ailesinin takibi. Kızları Lütfiye Döven'in 18'inci yaş doğum günü partisine katılan Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, genç kıza bir ömür sağlıklı yaşam dileyerek 31 Mart Mahalli ve İdareler Seçiminde ilk kez oynanacağı talip olduğu aktarıldı.

 

Z Kuşağının Ceyda Ablası

Çankırı son olarak Türkiye'nin en genç Milletvekili Zehra Nur Aydemir ile partisinin Konak Gençlik Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği, 'Gençlik Aşkıyla İzmir' buluşmasına katıldı. Gençliğin büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları olarak Çankırı'ya, Türkiye'nin yarısından fazlasının 32 yaşında bulunduğunu ve bulunduğunu onayladı. Sürekli olarak güncellenen günlerde ORC Araştırma şirketi 5 bin 600 kişiyle, Z kuşağının mecliste en etkili bulduğu milletvekillerine ilişkin yaptığı anket sonucunda sonuç dinleme sırasında yer alması hatırlatılması üzerine, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Çankırı burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bir neslin kendisinden sonra gelen nesle tepeden bakması kadar absürt bir durum olamaz. Çünkü nasıl ki tarih içinde yer alıyorsa, bunlar zengin teknoloji ve internetle birlikte değerlendiriliyorsa artık daha fazla kitleyi takip edebiliyoruz. Gençler artık büyüyor, ergenlik ortaya çıkıyor ve hayata atılmaya başlıyor. Nasıl bir siyaset istediği, nasıl bir iletişim tonu tutturdukları, nasıl tükettikleri ve çalıştırılmaları da nasıl çalıştırılacağı şekilleniyor. Çünkü insanların tüm yolculukların en önemli hüneridir. Hayallerinizin vizyonumuz daha da genişliyor Bu nedenle Z Kuşağı aslında çok parlak bir nesil. Kafalarını telefonlarından kaldıramayan şımarık ve apolitik bir kuşak değil. Bu nedenle bazılarının Ceyda ablası, Ceyda teyzesi, hatta kiminizin de Ceyda'nın anneliğinden gurur duyması. Aslında kendi evlatlarından ayırmadan sizi çok seviyorum.”

Ceyda çankırı ak parti seçim adaylar ankara izmir istanbul