"Bir Adım Bin Umut" projesi Balıkesir'de tanıtıldı

'Bir Adım Bin Umut' projesi Balıkesir'de tanıtıldı Balıkesir Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erhan Tetik'in açılış konuşmasıyla başlayan programda, 2023 yılında projenin gerçekleştirilen faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Tetik, Balıkesir genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 9 bin 461 çocuk ve genç öğrenciye okullarında ziyaretler gerçekleştirilerek genel güvenlik konularında bilgilendirme yapıldığını belirtti. Ayrıca, proje kapsamında...

“Bir Adım Bin Umut” projesi Balıkesir’de tanıtıldı

Balıkesir Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erhan Tetik’in açılış konuşmasıyla başlayan programda, 2023 yılında projenin gerçekleştirilen faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Tetik, Balıkesir genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 9 bin 461 çocuk ve genç öğrenciye okullarında ziyaretler gerçekleştirilerek genel güvenlik konularında bilgilendirme yapıldığını belirtti. Ayrıca, proje kapsamında çeşitli hediyelerin dağıtıldığı ve eğitimlerin düzenlendiği bilgisini paylaştı.

Ödül töreninde konuşan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, projenin etkinliğini gerçekleştirmek için destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, proje kapsamında il genelinde 13 bin 500 gence ulaşıldığını ifade etti. Vali Ustaoğlu, gençlere sosyal sorumluluk bilinci kazandırma ve kişisel gelişimlerine katkı sağlama amacıyla yürütülen projenin önemine vurgu yaptı.

Program, ödül töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.