Başkanı eleştirdi, ilçede savunmasını aldılar

Bornova Belediyesi'nden emekli olan 50 yıllık CHP'li Gül, CHP Genel Merkezi'nden Başkan İduğ hakkında disiplin süreci başlatılmasını istedi.

CHP Bornova parti üyesi Azmi Gül, sosyal medyada yaptığı ilçe belediye yönetimi hakkındaki eleştirileri nedeniyle Bornova CHP İlçe Başkanlığından savunmasının istendiğini söyledi. Savunmasını yapan Gül, CHP Genel Merkezi'ne şikayette bulunarak CHP'li ilçe belediye başkanı Mustafa İduğ hakkında disiplin süreci başlatılması talebinde bulundu.

Sosyal medyada Bornova Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili birçok eleştiri yaptığını, kendisinin de belediyeden emekli biri olduğunu söyleyen Azmi Gül, "40 yıllık CHP üyesi olmaktan da gurur duyuyorum. Ancak gördüğümüz aksaklıkları, yanlışları söylemek zorundayız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır." diyerek eleştirileri sonucunda CHP Bornova İlçe Başkanlığı tarafından hakkında savunma yapması istendiği bilgisini paylaştı.

 

"BEN CHP'LİYİM, BU ŞOVU GÖRMEZDEN Mİ GELELİM?"

 

25 yıl boyunca Bornova Belediyesi'nde çalışarak emekli olduğunu sözlerine ekleyen Azmi Gül, "İlçe başkanlığımız belediyenin faaliyetlerine yönelik savunmamı istedi. Ben de gidip aslanlar gibi söylediklerimin arkasında durdum. Belediye Başkanımız medyaya şov yapıyor. Bir bakıyorsunuz kamyonun direksiyonunda bir bakıyorsunuz sanki buldozer kullanıyor. Asfalt seferberliği başlığıyla haberler kullanılıyor. Ama biz İduğ öncesi dönemde de söz konusu tesiste 15 kişinin çalıştığını, bu cafcaflı sloganlar ve sunumlarla hiç bir şeyin değişmediğini halen 15 kişi çalıştığını biliyoruz. Bunu, gerçeği söylemezsek önce partimize sonra Bornovalılara ayıp ederiz." diye konuştu.

 

"CHP İLÇE, BELEDİYENİN ARKA BAHÇESİ Mİ?"

 

Başına gelenin siyaset değil aba altından sopa göstermek olduğunu sözlerine ekleyen CHP'li Azmi Gül, "Bornova Belediye Başkanımızı eleştirebiliriz, bu en doğal hakkımız. Bunun sonucunda üyesi olmaktan onur duyduğum partimin ilçesinde savunmamın istenmesi çok ayıp bir şey, siyaset bu değildir. İlçe başkanı ve yöneticileri parti etiğine göre hareket etmek zorunda. Sizin işiniz belediye başkanını savunmaksa bunun yeri ilçe başkanlığı olmamalı." diye konuştu.

Azmi Gül

CHP Genel Merkezine bir dilekçe ile başvurarak Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ hakkında disiplin sürecinin başlatılması talebinde bulunan Azmi Gül, sürecin takipçisi olacağını şu sözlerle söyledi:

"Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İduğ personelin çalışmadığını, hastanelerden birçok sahte rapor alındığını ifade etti. 25 yıl Bornova Belediyesi bünyesinde çalışmaktan onur duyduğum tüm arkadaşlarımın her zaman özverili bir şekilde işlerini yaptıklarına eminim. İduğ’un hakaret, suç işlemeye tahrik, halkı kin ve düşmanlığa sebep oluşturmasından dolayı üyesi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partili bir üye olarak Sn. belediye başkanımız hakkında gerekli disiplin sürecinin başlatılması hususunda gereğini yapılmasını CHP Genel merkezinden istedim." 6N1K Haber Merkezi

 

CHP Bornova CHP Disiplin süreci Mustafa İduğ Azmi Gül