BASAM Başkanı Rıfat Sait duyurdu; Balkan Türk TV yayında

Rıfat Sait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Türk TV'nin https://balkanturktv.com adresinden yayın hayatına başladığını açıkladı. Sait'in sosyal medya paylaşımı şöyle; 'Balkan Günlüğü gazetemiz bünyesinde yeni kurduğumuz ve deneme yayınlarına başladığımız Balkan Türk televizyonu ile sizlere selam vermek istiyoruz. Televizyon kanalımız kendi internet ağında , Fil Box TV dijital platformunda ve Birlik Haber Ajansı (BHA)...

Rıfat Sait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Türk TV’nin https://balkanturktv.com adresinden yayın hayatına başladığını açıkladı.

Sait’in sosyal medya paylaşımı şöyle;

“Balkan Günlüğü gazetemiz bünyesinde yeni kurduğumuz ve deneme yayınlarına başladığımız Balkan Türk televizyonu ile sizlere selam vermek istiyoruz. Televizyon kanalımız kendi internet ağında , Fil Box TV dijital platformunda ve Birlik Haber Ajansı (BHA) ortak yayınında binlerce kişiye ulaşabiliyor.

Balkan Türk sizin televizyon kanalınızdır.

Sizi, Balkan Türk TV’yi izlemeye ve duyurmaya davet ediyorum.

Balkan Türk TV linki aşağıdadır.

Yada;

https://tv.digitalbox.xyz:19360/balkanlartv/balkanlartv.m3u8

Balkan dünyasının sesi olacak olan Balkan Türk TV interaktif kanallar ve bölgesel yöresel kanallar kategorisinde yerini aldı. Balkan Türk TV iyi seyirler diler”