Balıkesir Su Ürünleri Yetiştiriciliği Alanına Adım Atıyor

Balıkesir Su Ürünleri Yetiştiriciliği Alanına Adım Atıyor Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen 9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı, Antalya'da gerçekleştirildi. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan'ın da katılım sağladığı çalıştayda, 2023 yılındaki balıkçılık faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşılırken, 2024 yılında sektöre yönelik planlamalar ve çalışmalar ele alındı. Balıkesir, tarım ve hayvancılığın başkenti olmasının yanı...

Balıkesir Su Ürünleri Yetiştiriciliği Alanına Adım Atıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen 9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı, Antalya’da gerçekleştirildi. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan’ın da katılım sağladığı çalıştayda, 2023 yılındaki balıkçılık faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşılırken, 2024 yılında sektöre yönelik planlamalar ve çalışmalar ele alındı.

Balıkesir, tarım ve hayvancılığın başkenti olmasının yanı sıra balıkçılık ve su ürünleri sektöründe de önemli gelişmelere sahne oluyor. 2023 yılında Balıkesir’de 43 bin ton midye üretimi gerçekleştirilirken, İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, 2024 yılında da sektörde önemli adımların atılmasıyla su ürünleri hasadında ilerleme kaydedileceğini belirtti. Bu çalıştaylar, sektörün geleceğini şekillendirmek adına önemli bir platform sağlıyor ve Balıkesir’in bu alandaki potansiyelini vurguluyor.

Haber: Bülten

Balıkesir’in Ağaçları Türkiye Ormanlarını Şekillendiriyor