Ankara'da yol kenarlarına "tuz torbaları"

Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA Beypazarı Karayolları 43. Şube şefliği, yol ağlarında bulunan önemli noktalara tuz konulduğunu bildirdi.Karayolları 43. Şube şefliği, yol sorumluluk alanlarında, kış şartlarım dolayısıyla buzlanmaya maruz kalan nokta ve alanlarda sürücülerin kullanması yönünde, turuncu torbalar içinde tuz bıraktıklarını kaydetti.Karayolları 43. Şube şefliği yetkilileri, olası bir durum anında ve yolu karın kapatması, araçların tırmanma...

Yaşar TONBAK/ ANKARA BHA

Beypazarı Karayolları 43. Şube şefliği, yol ağlarında bulunan önemli noktalara tuz konulduğunu bildirdi.
Karayolları 43. Şube şefliği, yol sorumluluk alanlarında, kış şartlarım dolayısıyla buzlanmaya maruz kalan nokta ve alanlarda sürücülerin kullanması yönünde, turuncu torbalar içinde tuz bıraktıklarını kaydetti.
Karayolları 43. Şube şefliği yetkilileri, olası bir durum anında ve yolu karın kapatması, araçların tırmanma yapamaması üzerine, sürücülerin yolların kenarlarına bırakılan tuzları yola atarak, yoldaki buzlanmanın çözümüne yardımcı olacağını ve akabinde de yoluna devem edeceği açıklandı:
Karayolları 43. Şube şefliği, yol ağlarında çok sayıda önemli noktalara tuz torbalarının konulduğunu ve ani bir durumlarda sürücülerin kullanması için bu durumun yapıldığını aktardılar.