Ahmet Akın projelerini açıkladı

  Ahmet Akın projelerini açıkladı Basın toplantısında, Balıkesir için planlanan çalışmalar ve hedefler anlatıldı. '5T ve 3 yeni proje ile yola çıkıyoruz' Ahmet Akın, Balıkesir'i 2050'ye kadar planlayacaklarını belirterek, kalkınma hedeflerinin başında 5T ve 3 Yeni proje olduğunu vurguladı. Bu projelerin Turizm, Taşıma, Tarım, Tarih ve Teknoloji alanlarında yoğunlaşacağını dile getiren Akın, yeni vizyonlarıyla sürdürülebilir...

 

Ahmet Akın projelerini açıkladı

Basın toplantısında, Balıkesir için planlanan çalışmalar ve hedefler anlatıldı.

“5T ve 3 yeni proje ile yola çıkıyoruz”

Ahmet Akın, Balıkesir’i 2050’ye kadar planlayacaklarını belirterek, kalkınma hedeflerinin başında 5T ve 3 Yeni proje olduğunu vurguladı. Bu projelerin Turizm, Taşıma, Tarım, Tarih ve Teknoloji alanlarında yoğunlaşacağını dile getiren Akın, yeni vizyonlarıyla sürdürülebilir işler yapmayı hedeflediklerini ifade etti.

Balıkesir’de su sorununa çözüm

Su ve enerji konularına da değinen Ahmet Akın, Balıkesir’de suyun pahalı olduğunu ve bu konuda özel çalışmalar yaptıklarını belirtti. Akın, su fiyatlarını makul seviyelere indirmeyi ve suyun musluktan içilebilir olmasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Balıkesir’in kalkınması ön planda

Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde siyasete izin vermeyeceğini vurgulayarak, bölgenin kalkınması için siyasi ayrımcılığın önüne geçeceklerini dile getirdi. “Balıkesir Planlama Ajansı”nı kuracaklarını ve her kesime hitap eden projeler geliştireceklerini sözlerine ekledi.

Ahmet Akın’a destek için büyükşehir buluşması yapılacak

Akın, Büyükşehir için atılım yapacaklarını belirterek, Balıkesir’i kalkındırmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Adaylar olarak birbirlerine sevgi ve saygı çerçevesinde uyum içinde olmaları gerektiğini vurgulayan Akın, tüm adaylara başarı diledi.

Balıkesir’e özel projeler: 10 numara kent için 10 numara projeler

Son olarak, Balıkesir için özel projelerini ayın 25’inde açıklayacaklarını belirten Ahmet Akın, plan ve programlı çalışmanın önemine vurgu yaptı. “Karalama haber yap” tarzı bir dil kullanmayacaklarını ve gazetecilere destek olacaklarını ifade ederek sözlerini tamamladı.