12 yaşındaki Behiye'yi öldüren Suriye'li Levend Macu cezaevinde intihar etti

12 yaşındaki Behiye'yi öldüren Suriye'li cezaevinde intihar etti İZMİR–BHA 1 kız çocuğunu katledip, 1 kadını da ağır yaralayan cani erkek, hayatını noktaladı. Olay, 24 Ocak'ta saat 10.30 sıralarında Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana gelmişti. Suriye uyruklu Levend Macu, demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evdeki Suzan E.'yi yüz ve kolundan toplam 7 bıçak darbesiyle...

12 yaşındaki Behiye’yi öldüren Suriye’li cezaevinde intihar etti

İZMİR–BHA

1 kız çocuğunu katledip, 1 kadını da ağır yaralayan cani erkek, hayatını noktaladı. Olay, 24 Ocak’ta saat 10.30 sıralarında Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak’ta meydana gelmişti.

Suriye uyruklu Levend Macu, demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evdeki Suzan E.’yi yüz ve kolundan toplam 7 bıçak darbesiyle yaraladı. Macu, daha sonra Suzan E.’nin kızı Behiye E.’yi de boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp, kaçtı. Gürültüleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan anne-kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Behiye E. hayatını kaybetti, olaydan 1 gün sonra yakalanan şüpheli, tutuklandı.

İNTİHAR ETTİ

Levend Macu isimli şahıs, dün tutuklu bulunduğu cezaevinde kendini asarak intihar etti. Macu’nun cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.